dijous, 30 d’octubre del 2014

Prezi

Prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual al núvol. És una eina de presentació i intercanvi d'idees. Prezi es distingeix pel seu zoom que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació.

A classe se'ns ha proposat fer un Prezi sobre els gossos amb només una imatge, i aquí està el resultat.




Power point

Power Point és un programa informatic per fer presentacions audiovisuals on es podet afegir música, vídeos, imatges, text, etc. Aquest programa té tant avantantges com inconveniets.

Avantatges:

  • Presenta textos, imatges i vídeos de manera coordinada.
  • es pot insertar un so a la presentació.
  • Presenta la exposició en secuencia d'una manera organitzada i dinàmica.
  • Es poden crear enllaços a través de links
Desaventatges:
  • Al no estar en un núvol tens més posiblitats de perdrel.
  • No pots treballar en grup.
  • És una presentacio tradicional i lineal.
  • Si té molt de text pot ser aborrit.



dijous, 9 d’octubre del 2014

Què és feedly?

El feedly és un lector de RSS que ens permet organitzar i accedir ràpidament des de un navegador a totes les notícies, actualitzacions de blogs i altres pàgines que el sistema soporta. A més a més permet a organitzar els continguts de manera que ens fa estalviar temps per no tenir que revisar una a una totes les notícies.



dijous, 2 d’octubre del 2014

Com crear i treballar un document compartit?

El segon día de classe ens han ensenyat a com crear i treballar amb un document compartit. La eina amb la que ens han ensenyat és amb Google Drive,  és una bona eina per poder fer treballs en grup i poder escriure tots en el mateix document, amb aquesta eina hem aprés que podem comunicar-nos per un xat intern o seleccionant parts del text que no entenem i esperant a que la persona que ha escrit aquella part ens contesti.


dimecres, 1 d’octubre del 2014

Webquest


Aquesta és la primera pràctica de classe. Consisteix en penjar un vídeo al bloc i canviar les dimensions d'aquest.

Edu3.cat

Aquest vídeo presenta la proposta de treball col.laboratiu que duu a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel.lacions zodiacals.